Утре ще бъде даден старт на мотосъбора организиран от „Черните рози“

старт мотосъбор - брой 24

Известен факт е, че Казанлъшкия край е богат на розов аромат и на тракийски находки. Но Казанлък се познава и по една друга находка, известна както в България, така и извън нея – мотоклуб „Черните рози“. Утре за 18-та поредна година край комплекс „Крънско ханче“ ще бъде даден старт на мотосъбора организиран от „Черните рози“, който ще се проведе със съдействието на Община Казанлък и Съюза на българските мотоциклетисти. The Black Roses МС – Казанлък са другата запазена марка на Розовата долина и вирят тук, където се чувстват свободни и поливани с любовта на съгражданите си. Неоспорим е фактът, че където и когато се появят под светлините на общественозначими събития, те грабват вниманието със своята атрактивност. Те са единни, те са отбор, те са екип, те са рамо до рамо, те са мото клуб „Черните Рози“ на Казанлък. 

Мото съборът в Казанлък, организиран от The Black Roses MC с председател Емил Лазаров,  се провежда за 18-ти път. Тази година ще се състои в дните от 12 до14 юни. През годините от както се провежда съборът, традициите, които е създал, старанията, които са полагали неговите организатори, както и симпатиите на моторджиите, са го направили един от най-предпочитаните събори, които се провеждат в България. Тази година програмата на събора предвижда участието на рок групите БЪЛГАРИ, HARD COMPANY, WILD HORSES, KROSSFIRE, AURA(Румъния), ALOGIA(Сърбия). Очаква се събитието да бъде посетено от над 1500 мотористи и гости.

Първоизточникът на „Черните рози“ е клубът на група ентусиасти обединени в името „Evil wheels“ („Зли колела“). Те създават собствен клуб, който е първият в България, разполагащ с отличителни знаци, характерни за организираните клубове от цял свят. Мотоклуб „Черните Рози“ е създаден през 1997 година като техен приемник. Клубът е съучредител на Българската мотоциклетна асоциация и взема активно участие в обществения живот, организира много благотворителни акции и печели все повече привърженици и почитатели.

Светла Димова

– бр. 24, в. „Долина“

Вашият коментар

Filed under Новини, Новини от Казанлък

Вашият коментар